Je vindt Honing en Heerlijkheden op de volgende markten:

Maandag Amstelveld

Op maandag staan we op het Amstelveld, tussen de Prinsen- en de Keizersgracht. Op deze markt staan veel kramen met bloemen en planten, een fleurig geheel in een prachtig gedeelte van Amsterdam. De markt is van 9.00 tot 15.00 uur. Naast kenners van planten komen hier toeristen, maar ook mensen die de sfeer van het Amstelveld willen proeven.

Honing en Heerlijkheden staat op deze markt met honing, heerlijkheden en vooral met veel planten.

Dinsdag Amstelveen

Iedere dinsdag is er van 9.00 – 16.00 uur de Boerenmarkt in Amstelveen. Hier koop je echte producten van mensen die zich bekommeren om het milieu en om echt, onbewerkt en onbespoten eten. Van groente en fruit, brood, Italiaanse producten, vlees van dieren die een goed leven hebben gehad tot aan biologische kazen en versbereide pizza’s. Honing en Heerlijkheden heeft het complete productengamma bij zich op deze markt. En natuurlijk kun je proeven van onze fruitplakken, taarten en andere heerlijkheden.

Woensdag Haarlemmerplein

Van 10.00 tot 17.00 uur is er iedere woensdag op het Haarlemmerplein in Amsterdam een echte Boerenmarkt. Het bijzondere bij deze markt is dat de mensen op de kramen veelal betrokken zijn bij het telen, verbouwen, kweken en produceren van hun producten. En natuurlijk zijn ze trots op hun prachtige en lekkere producten. In de nabijheid van het Haarlemmerplein zijn veel leuke winkelstraatjes, zoals de Haarlemmerstraat en als je moe bent geworden van het winkelen zijn er tal van leuke terrasjes voor een versnapering. Je hoeft niet te zoeken naar de kraam van Honing en Heerlijkheden, want het is een heel overzichtelijke markt.

Zaterdag Lindengracht

De Lindengrachtmarkt op zaterdag grenst aan de Noordermarkt, dé biologische markt van Amsterdam. Deze markt is een van de oudere markten van ons land. Hij bestaat al 120 jaar. De markt is erg gevarieerd en dat komt niet in de laatste plaats doordat er meer dan 230 kramen staan. Deze markt in het hartje van de Jordaan is op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Honing en Heerlijkheden staat alle zaterdagen op de Lindengrachtmarkt met uitzondering van de 3e zaterdag van de maand. Dan zijn we te vinden op de Trotsmarkt te Huizen in het Nautisch kwartier.

 

Zondag afwisselend Trotsmarkten en Sundaymarket

Op zondag staat Honing en Heerlijkheden afwisselend op de Trotsmarkten in Baarn (kasteel Groeneveld, iedere 2e zondag van de maand), Velsen Zuid (Buitenplaats Beeckenstein, iedere 3e zondag van de maand) en op de Sundaymarket bij de Westergasfabriek in Amsterdam.